Løvehuset

Løvehuset

december 10, 2020 Slået fra Af admin

Vi kan nu sige velkommen til vores nye beboere
Daughter Of The Sea

“Har du ondt i kroppen, sætter det sig i sindet. Har du ondt i sindet, sætter det sig i kroppen.”

~ Daughter of the sea ~

Om mig

Med dyb respekt og ydmyghed har jeg valgt rejsen – kropsterapi. Det er et område, hvor jeg for lov til at udfolde min passion og interesse for mennesker, anatomi og psyke. Samtidig er det en gensidig mulighed for at kunne anskue livet fra andre perspektiver.

Igennem kropsterapi er det essentielt at turde lægge egoet væk, så det intuitive jeg får lov til at træde frem. Det er i denne fine proces kropsterapi kan udfolde sig – uden forstyrrelser, krav og hårde ord.

Det er dansen mellem dit ego og tilstedeværelse, at krop og sind har råderum for at eksisterer uden at skulle forklare, men blot ånde og være til.

Jeg træder ind i dansen og danser den med dig.

Livet er mange facetteret og mangfoldig. Jeg er evig dedikeret i at videreudvikle mig, ydmygt blive ved med at lære og møde mange spændende mennesker på min vej.

Baggrund

Jeg er over halvvejs i min uddannelse Totum, (kropsterapeutisk uddannelse), hvor jeg startede januar 2020, hvor jeg til februar 2021 afslutter med eksamen. Jeg har egen klinik på adressen: Løvevej 3A, 7700 Thisted.